Klikněte pro nastavení vyššího kontrastu zobrazení Klikněte pro nastavení velikosti textu

Zprávy týkající se začátku školního roku

Zveřejněno: 31.8.2022

Vážení rodiče a žáci, rád bych vás pozdravil těsně před startem nového školního roku a zároveň vám sdělil několik informací. Určitě víte, že v Dolním Újezdě dochází k opravě kanalizace a s tím jsou spojená omezení v dopravě. Autobusy jezdí po silnici za školou, autobusová zastávka je blízko cesty vedoucí k sokolovně. Žáci tedy  budou od autobusu do školy chodit právě po této cestě, dále pak hlavním vchodem, stejnou cestu budou využívat i na cestě k autobusu. Je to kvůli jejich bezpečnosti, silnice za školou je v tomto místě dost nepřehledná, je třeba, aby se na ni zdržovali co nejkratší dobu. Toto jim bude sděleno také hned první školní den.
Dále zatím nejsou hotové chodníky v centru obce, při pohybu v centru obce je třeba dbát zvýšené opatrnosti a řídit se přechodným dopravním značením. Jeden chodník by měl být hotov do příštího pátku.
K parkování nebo k vykládání dětí využívejte, prosím, přednostně nové parkoviště za školou, snad na něm bude dostatek místa.
Obědy mají všichni žáci přihlášené od 2.9., pokud byste oběd nechtěli, je třeba si ho odhlásit.
Jinak ve škole je vše připravené, tak doufejme, že celý školní rok proběhne v klidu a hlavně v zimě snad nebudeme potřebovat svetr navíc...
                                                                                                                                                                              Mgr. Jan Sigl​